2011. január 11., kedd

Meggazdagodni ötven ember nyomorán. Hát lenne a pofádon bôr?

Vannak rossz emberek. Vannak gonosz emberek is, viszont egy hajmáskéri társasház ex közös képviselôje egy utolsó mocskos rohadék.

Ötvennégy család fizette becsülettel a közös költséget a társasház ex-képviselôjének. Ô meg olyan amnéziás volt, mint annak idején az oroszok: jöttek segíteni, aztán elfelejtettek hazamenni.

"Barátunk is (nevezzük fiktíven Bélának) beszedte a közös költséget, csak "elfelejtette" továbbküldeni azt a szolgáltatóknak. Hosszú hónapokig gyûjtögetett Béla, csak azt nem tudni, mire...

Közel tízmillió tûnt el, ebbôl hatmilliót gázszámlára kellett volna kifizetni. A szolgáltatók pedig már kilenc hónapja elzárták a gázt és a melegvizet. A ház fûtését saját gázkazánokkal oldották meg, így ötvennégy család maradt fûtés nélkül. A lakásokban az átlag hômérséklet hat fok.

Vajon milyen öröm lehet az ex közös képviselônek abba a kocsiba beszállni, amit gyerekek, nôk és idôsek nyomorán vett meg? Az ilyen rohadékokat ki kell küldeni Szibériába öt év közmunkára. Bár lehet, hogy abból se tanulnának és ellopnák a hólapátot...
Published with Blogger-droid v1.6.5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése